top of page
Nya Loggan.png

Vi är certifierade återförsäljare & servicetekniker för

Biovac FD 10 N

 

Anläggning för nedgrävning dimensionerad för 2 hushåll.

 

Biovac FD 10 N är vår nedgrävda anläggning för 2 hushåll eller 10 personer. Reningsverket är byggt i glasfiberarmerad polyester med styrskåp i rostfritt stål ovan markytan. Tanken kan förses med förhöjningshals för djupare nedgrävning.

 

FD 10 N kombinerar hög kapacitet och driftsäkerhet med en kompakt och installationsvänlig design. Perfekt för 2 hushåll som går samman om gemensam avloppsanläggning eller för det enskilda hushållet med större kapacitetsbehov.

fd10n.png
Biovac_trygg_pentagon-1.png

Fakta:

 

 

  • Kapacitet: 2 hushåll

 

  • Renar upp till 2 000 liter avloppsvatten per dygn.

 

  • Elförbrukning 3-3,5 kWh per dygn beroende på belastning.

 

  • Inga eller få rörliga delar i processkamrarna.

 

  • En slamtömning per år.

 

  • Serviceavtal tecknas med Biovac Sverige AB.

Måttsatt ritning >>>

BIOVAC TRYGG

TOTAL TRYGGHET, TOTAL KONTROLL. HELA LIVET! 

Genom att välja ett reningsverk från Biovac säkerställer du som fastighetsägare att du har investerat i produkter med hög kvalitet och lång livslängd. Men att vi som har arbetat med produkterna under lång tid vet att kostnaderna för underhåll och delar är låga övertygar kanske inte den enskilde fastighetsägaren helt och fullt.

Med vår vetskap om kvaliteten i våra produkter kan vi erbjuda våra kunder ett helt unikt serviceavtal: Biovac Trygg. Detta för att du som kund tryggt ska kunna planera dina kostnader och inte råka ut för oförutsedda höga utgifter på ditt reningsverk. Serviceavtal med Biovac Trygg gäller för våra produkter för 1-10 hushåll (5-50 p.e.)

Finansiera ditt minireningsverk med Biovac Komplett

Biovac samarbetar med SVEA för att kunna erbjuda en flexibel finansiering av ditt nya reningsverk. Du delar upp betalningen som du önskar och kan när som helst lösa lånet eller amortera snabbare. 

bottom of page