top of page
Nya Loggan.png

Vi är certifierade återförsäljare & servicetekniker för

Biovac minireningsverk hos arga snickaren med Adam Alsing

fc56fec812fbd6f15063511cac32a209.jpg

Minireningsverket som är byggt för nordiskt klimat

fd 20-50n.png

FD 5 N

fd5n.png
Biovac_trygg_pentagon-1.png

FD 10 N

fd10n.png
Biovac_trygg_pentagon-1.png

FD 15 N

fd15n.png
Biovac_trygg_pentagon-1.png

FD 20-50 N

Biovac_trygg_pentagon-1.png

Biovac FD 15 p.e. - FD 35 p.e.

MINIRENINGSVERK FÖR NORDISKT KLIMAT

  

En avloppsanläggning från Biovac® löser inte bara ditt avloppsproblem här och nu, det är en investering inför framtiden som dessutom höjer värdet på din fastighet. Våra minireningsverk finns för både nedgrävning och placering inomhus. Samtliga anläggningar är CE-märkta och certifierade enligt EN 12566-3.

Biovac - minireningsverket som är byggt för nordiskt klimat

 

De första minireningsverken från Biovac® lanserades redan 1982. Norrmannen Leif Rönsen hade under slutet på 70-talet varit på resa i USA och med sig hem hade han idéer kring avloppsrening. Utifrån de idéerna utformade Leif det första Biovac® minireningsverket. Sedan dess har produkterna utvecklats och reningsprocessen förfinats. Men fortfarande sker utveckling och tillverkning av Biovac® reningsverk i Norden, närmare bestämt i Norge, strax utanför Oslo.

 

Biovac® minireningsverk är med andra ord inte bara anpassade för nordiskt klimat, de är byggda för det! Inga rörliga eller elektriska komponenter finns i processtankarna, pumparna drivs exempelvis med luft. Konstruktionen ger ett driftsäkert och stabilt reningsverk byggt för lång livslängd. Flera anläggningar som startades 1982 är i drift än idag.

Klicka på bilderna nedan för mer information

Produktbild.jpg

FD 5 l - FD 10 l

fd5-10pe.jpg
Biovac_trygg_pentagon-1.png

Ett miljövänligt och flexibelt alternativ

 

Biovac® minireningsverk är ett mycket bra miljövänligt alternativ för rening av avloppsvatten för dig som inte har kommunalt avlopp. Teknologin som används är baserad på en naturlig och biokemisk reningsprocess.

 

Läs mer om reningsprocessen >>>

 

Samtliga Biovac® minireningsverk är certifierade enligt EN 12566-3. Det innebär att avloppsvattnet renas till motsvarande hög skyddsnivå enligt Naturvårdsverkets Allmänna Råd.

 

Biovac® minireningsverk finns i en mängd olika utföranden och har därför en hög flexibilitet vid placering och klarar alla typer av markförhållanden och tomtlägen. Anläggningarna kan antingen grävas ned eller placeras i ett frostfritt utrymme ovan jord.

bottom of page