top of page
Nya Loggan.png

Vi är certifierade återförsäljare & servicetekniker för

BIOVAC® FD 20-50 N

MINIRENINGSVERK FÖR NEDGRÄVNING MED KAPACITET FÖR FYRA – TIO HUSHÅLL

Äntligen finns Biovac® nedgrävda minireningsverk för upp till 10 hushåll. En nedgrävd anläggning kräver ingen servicebyggnad och ger en billigare totallösning jämfört med en inomhusanläggning. Kort sagt en prisvärd lösning för den lilla samfälligheten. Anläggningarna finns i storlekarna 20, 30, 40 och 50 p.e vilket innebär en kapacitet på 4, 6, 8 respektive 10 hushåll.

Kapacitet: 20-50 p.e

Antal hushåll: 4-10

Installation: nedgrävning

CE-märkt och certifierat för hög skyddsnivå.

fd 20-50n.png
Biovac_trygg_pentagon-1.png

Måttsatt ritning >>>

BIOVAC TRYGG

TOTAL TRYGGHET, TOTAL KONTROLL. HELA LIVET! 

Genom att välja ett reningsverk från Biovac säkerställer du som fastighetsägare att du har investerat i produkter med hög kvalitet och lång livslängd. Men att vi som har arbetat med produkterna under lång tid vet att kostnaderna för underhåll och delar är låga övertygar kanske inte den enskilde fastighetsägaren helt och fullt.

Med vår vetskap om kvaliteten i våra produkter kan vi erbjuda våra kunder ett helt unikt serviceavtal: Biovac Trygg. Detta för att du som kund tryggt ska kunna planera dina kostnader och inte råka ut för oförutsedda höga utgifter på ditt reningsverk. Serviceavtal med Biovac Trygg gäller för våra produkter för 1-10 hushåll (5-50 p.e.)

Finansiera ditt minireningsverk med Biovac Komplett

Biovac samarbetar med SVEA för att kunna erbjuda en flexibel finansiering av ditt nya reningsverk. Du delar upp betalningen som du önskar och kan när som helst lösa lånet eller amortera snabbare. 

bottom of page