top of page
Nya Loggan.png

Vi är certifierade återförsäljare & servicetekniker för

Biovac FD 5 N 

Anläggning för nedgrävning dimensionerad för 1 hushåll.

Biovac FD 5 N består av en 4 m3 glasfibertank som grävs ner. Minireningsverket är indelat i tre kammare. Första kammaren på 2 m3 fungerar som försedimentering och slamlager. Kammare nr 2 fungerar som utjämningskammare och kammare nr 3 som reaktorkammare. Kammare 2 och 3 är på 1 m³ vardera. Det finns inga rörliga delar under marken. PLC-styrning och viktiga komponenter är placerade lätt tillgängliga i styrskåp ovan mark.

fd5n.png
Biovac_trygg_pentagon-1.png

 Fakta:

 

  • Består av en 4 m³ glasfibertank som grävs ner.

  • Renar upp till 1 000 liter avloppsvatten per dygn.

  • Elförbrukning 1-1,5 kWh per dygn beroende på belastning.

  • Styrskåp ovan mark.

  • En slamtömning per år.

  • Serviceavtal tecknas med Biovac Sverige AB.

Måttsatt ritning >>>

BIOVAC TRYGG

TOTAL TRYGGHET, TOTAL KONTROLL. HELA LIVET! 

Genom att välja ett reningsverk från Biovac säkerställer du som fastighetsägare att du har investerat i produkter med hög kvalitet och lång livslängd. Men att vi som har arbetat med produkterna under lång tid vet att kostnaderna för underhåll och delar är låga övertygar kanske inte den enskilde fastighetsägaren helt och fullt.

Med vår vetskap om kvaliteten i våra produkter kan vi erbjuda våra kunder ett helt unikt serviceavtal: Biovac Trygg. Detta för att du som kund tryggt ska kunna planera dina kostnader och inte råka ut för oförutsedda höga utgifter på ditt reningsverk. Serviceavtal med Biovac Trygg gäller för våra produkter för 1-10 hushåll (5-50 p.e.)

Finansiera ditt minireningsverk med Biovac Komplett

Biovac samarbetar med SVEA för att kunna erbjuda en flexibel finansiering av ditt nya reningsverk. Du delar upp betalningen som du önskar och kan när som helst lösa lånet eller amortera snabbare. 

bottom of page